Palvelut ja kalusto

Urakointi Mika Kaura Oy tarjoaa kattavasti maanrakennusalan palveluita toimintavarmalla kalustolla. Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaitamme Pirkanmaan alueella.

Kalustomme

Volvo 160D EW

 

rototiltti ja pihdit

piikit

asvalttileikkuri

useita kauhoja

Transit Custom huoltoauto

kaapelin

hakulaiteet

laser yms.

 

 

Tärylätkät

Weber 420 kg

Weber 90 kg

 

 

Kaapelikelan roikottimia

Kaapelirassit

eri pituisia ja

vahvuisia

 

 

Sondit

erilaisia

hakulaitteet

 

 

Timanttisaha

asvaltti- ja betoniterällä

 

 

maanrakennusprojekti

Takuuvarmaa palvelua haasteellisissakin kohteissa

Palveluitamme ovat kaikki kunnallistekniset työt.

 

Teemme laajasti yhteistyötä eri yritysten ja toimijoiden kanssa. Yhteistyöverkostomme kautta palvelemme asiakkaitamme kaikenlaisissa maanrakennukseen liittyvissä kohteissa. Pitkän kokemuksen ja vankan ammattitaidon avulla pystymme toteuttamaan haasteellisemmatkin maanrakennuksen urakointikohteet.

 

Meille on tärkeää pysyä mukana maarakennusalan kehityksessä. Me noudatamme toiminnassamme alamme hyviä työtapoja ja -käytäntöjä.

 

 

maarakennuskalustoa

Toimivalla kalustolla hyvään lopputulokseen

Maanrakennusurakoinnissa työkoneiden ja -kaluston toimivuus ovat tärkeässä asemassa. Me hoidamme kaikki urakkamme ajanmukaisella ja kohteessa työskentelyyn soveltuvalla kalustolla.

 

Nykyaikaisilla työkoneilla urakointi huomioi myös ympäristönäkökohtia paremmin esimerkiksi energiatehokkuuden osalta. Kiinnitämme huomiota urakkaprojekteissamme myös suunnittelun osuuteen. Kunnolla ja huolellisesti tehty suunnittelu auttaa oikeiden työtapojen ja tehokkaiden menetelmien valitsemisessa sekä edistää projektin sujuvaa toteuttamista.

 

Huolehdimme konekantamme kunnosta ja kalustomme täyttää vaadittavat normit myös päästöjen osalta. Me huolehdimme kalustohuolloista säännöllisesti, jotta pysymme kaluston osalta toimintavarmana.

 

Kouluttautumalla sujuvia ja turvallisia palveluita 

Noudatamme työskentelyssämme viranomaisvaatimusten mukaisia ohjeita ja olemme huolehtineet henkilökunnan kouluttautumisesta näiden asioiden parissa. Olemme suorittaneet muun muassa tieturva 2 -pätevyyden, vesihygieniapassin, turvallisuusvaatimuksen mukaisen työturvallisuuskortin, kuorma-auton ammattipätevyyden ja digikortin. Meillä on myös voimassa oleva liikennelupa.

Ota yhteyttä! 

Kysy lisää palveluistamme.

Yhteydenottolomakkeen täyttämällä voit kätevästi pyytää urakkatarjousta kohteellesi!